Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2013 » Грудень » 27 » 19 СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ
17:52
19 СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ

  27 грудня 2013 року відбулося 3 засідання 19 сесії Тисменицької районної ради, на якому були присутні депутати районної ради, заступник голови Тисменицької районної державної адміністрації Володимир Заник, начальники управлінь та відділів районної державної адміністрації, селищні і сільські голови, керівники підприємств, установ, організацій, правоохоронних органів, політичних партій та громадських організацій району, представники засобів масової інформації та громадськості Тисменицького району.

  Перед розглядом питань порядку денного керівники Тисменицької районної ради та районної державної адміністрації вручили ряд нагород кращим людям району і депутатам районної ради. За багаторічну сумлінну працю, активну громадську діяльність, вагомий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток району, з нагоди Дня місцевого самоврядування та з нагоди ювілею депутатів районної ради, сільських голів, секретарів сільських рад нагороджено грамотами голови Івано-Франківської обласної ради, спільними грамотами голів Тисменицької районної ради та районної державної адміністрації, Подяками голови районної ради.

  Відповідно до розпорядження голів районної ради та районної державної адміністрації від 27.12.2013 № 568/198-р "Про присудження премії імені Романа Федоріва” за результатами конкурсу лауреатами премії стали Харитон В.Я (у номінації "Література”), народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль "Два кольори” (у номінації "Культура”), Кондратів О.М. (у номінації "Образотворче і народне мистецтво”), яким вручено Дипломи, Почесні знаки та грошову винагороду.

  Заохочувальними преміями відзначено Павликівську Л.В.,  Нагорняка Б.М., Худяка Л.М. Кондратів Олена, яка до того ж є жінкою пенсійного віку, всю отриману грошову винагороду в обсязі 3000 гривень пожертвувала на підтримку Євромайдану в м.Київ.

  Ансамбль "Два кольори” виконав для всіх присутніх пісенні святкові привітання. 

  Після нагороджень голова районної ради Володимир Семенів звітував перед депутатами районної ради про свою роботу та роботу районної ради у 2013 році, наголосивши при цьому, що головним його обов’язком було вирішення найбільш болючих і важливих питань Тисменицького району.  
  Під час засідання депутатами прийнято 12 рішень районної ради ( в тому числі "Про звіт голови районної ради”, "Про зміну меж населеного пункту селища Єзупіль Єзупільської селищної ради Тисменицького району”, "Про уточнення районного бюджету на 2013 рік”, "Про використання прапора Європейського Союзу на території  Тисменицького району”, "Про план роботи районної ради шостого демократичного скликання на 2014 рік”, "Про роботу комісії з питань присудження премії імені Романа Федоріва за 2013 рік”, "Про проект "За чисте довкілля”, "Про внесення змін до рішення районної ради від 05.01.2011 "Про районну програму поліпшення інформаційної діяльності, забезпечення відкритості та прозорості роботи органів виконавчої влади і місцевого самоврядування на 2011-2015 роки”, "Про внесення змін до районної програми "Удосконалення роботи системи управління виконавчої влади, місцевого  самоврядування та її реформування в районі на 2011 -2015 роки”, "Про затвердження переліку закладів культури базової мережі закладів культури Тисменицького району”, "Про внесення змін до Статуту Лисецької центральної районної лікарні”, "Про внесення змін до рішення районної ради від 14.12.2013 "Про втрату чинності рішення Тисменицької районної ради від 26.12.1997 "Про делегування повноважень” та створення у складі виконавчого апарату Тисменицької районної ради виконавчого комітету”).
  Наприкінці засідання голова ради Володимир Семенів підвів підсумки засідання, подякував депутатам за конструктивну й активну роботу в 2013 році та наголосив, що головним питанням порядку денного наступної сесії районної ради буде затвердження районного бюджету на 2014 рік. Голова привітав депутатів районної ради та громадськість Тисмениччини з наступаючими новорічними святами та Різдвом Христовим. Колядками й святковими віншуваннями сесію урочисто завершили учасники народного аматорського фольклорного колективу "Козаки” з Нових Кривотул, які разом з депутатами районної ради співали у залі гімн України без музичного супроводу.





©фото Івана Постоловського та Володимира Заника

Переглядів: 797 | Додав: kultura | Теги: СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024