Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2013 » Серпень » 24 » НЕЗАЛЕЖНІЙ УКРАЇНІ – 22!
04:04
НЕЗАЛЕЖНІЙ УКРАЇНІ – 22!
 Сьогодні Україна відзначає 22-у річницю своєї Незалежності!
 Вервичку заходів з нагоди Дня народження держави цього дня у Тисмениці розпочали вранішнім Богослужінням та спільною молитвою за Україну.
 Святкову атмосферу продовжили урочиста хода по вулиці Галицька. У двох колонах, які вирушили від церков святого Миколая та святого Архистратига Михаїла, крокували керівництво виконавчої та представницької гілок влади району, міський голова Тисмениці, члени офіційної делегації із Польщі, працівники районної державної адміністрації, районної, міської рад, духовенство, депутати обласної, районної, міської рад, керівники та представники трудових колективів підприємств, установ, силових структур, політичних партій, громадських організацій, педагогічний та учнівський колективи Тисменицької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів, молодь, громадськість.
 Епіцентром дійства стала площа біля пам’ятника Борцям за волю України. 
 За прагнення жити у незалежній Україні, шанувати християнську віру, розмовляти українською мовою, сповідувати прабатьківські традиції мільйони наших співвітчизників нищили в тюрмах, репресовували, морили голодом, вбивали. Їх пам’ять вшанували покладанням квітів та вінків до пам’ятників Борцям за волю України, а також видатним українцям Тарасу Шевченку, В’ячеславу Чорноволу, могили воїнам УПА, меморіалу полеглим на фронтах Другої світової війни, меморіальних дощок Миколи Литвинця та Костя Левицького. 
 
 Усі спільно виконали Державний Гімн України під акомпанемент оркестру духової музики.
 Із 22-ю річницею Незалежності святочну громаду привітали голова районної ради Володимир Семенів, 
 
парох церкви святого Архистратига Михаїла Роман Микієвич, 
учитель Тисменицької спеціалізованої школи з поглибленим вивченням окремих предметів Ольга Карп’юк. 
 
 Промови виступаючих переплітали пісні у виконанні народного аматорського хорового колективу «Благовіст» Центру культури «Відродження» (керівник Руслана Ракета), 
народного аматорського вокального ансамблю «Перлина» Народного дому м. Тисмениця (керівник заслужений працівник культури України Марія Борис)
та виступи ведучих Людмили Федик і Романа Шкрумиди.
 Гарного настрою додали усім присутнім запальні маршові мелодії у виконанні оркестру духової музики.
 Святкування цього дня продовжиться концертною програмою за участі за участю талановитих естрадних виконавців міста Тисмениці та гостей з Івано-Франківська, феєрверком та молодіжною дискотекою, що розпочнуться о 20.00 годині на стадіоні «Хутровик».
 Урочистості з нагоди 22-ої річниці Незалежності України відбулися в усіх населених пунктах району за участі представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, духовенства, молоді, громадськості.
 
 
 
 
 
Переглядів: 4339 | Додав: kultura | Теги: НЕЗАЛЕЖНІЙ УКРАЇНІ – 22! | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024