Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2013 » Жовтень » 1 » У РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗИКИ
14:10
У РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗИКИ

У перший день жовтня відзначають Міжнародний день музики. Цього дня на репетицію народного аматорського хорового колективу «Просвіта» (керівник – заслужений працівник культури України Роман Медвідь) у Народний дім м. Тисмениця завітали поважні гості – керівники району.

Голова районної державної адміністрації Іван Росіцький, голова районної ради Володимир Семенів, начальник відділу культури районної державної адміністрації Олександра Стефінко привітали зі святом усіх, хто творить музику, доносить її до слухача, виконує та навчає – директорів, викладачів музичних шкіл, музикантів та подякували за роботу, за те, що збагачують нас духовністю, дарують красу спілкування із багатогранним світом музики.

DSC_0924

Керівники району нагородили грамотами голови районної державної адміністрації, голови районної ради та грошовими допомогами людей, які обрали музику як професію, за багаторічну працю з естетичного виховання молоді, особистий внесок у розвиток і популяризацію музичного мистецтва та з нагоди професійного свята. Їх отримали директор Ямницької дитячої музичної школи Світлана Бойко, викладачі Тисменицької дитячої школи мистецтв Богдана Сальвицька, Лисецької дитячої музичної школи Уляна Сахлиця, Єзупільської дитячої музичної школи Лариса Шафран, Підпечерівської дитячої школи мистецтв Володимир Юрків.

DSC_0943

DSC_0947

За активну участь у культурно-мистецькому житті району, розвиток і популяризацію хорового мистецтва та з нагоди професійного свята Олександра Стефінко нагородила Подякою відділу культури райдержадміністрації народний аматорський хоровий колектив «Просвіта». Почесну нагороду вручила керівнику – заслуженому працівнику культури України Роману Медведю. До речі, як зазначила, начальник відділу культури, це єдиний у районі хоровий колектив із академічною манерою виконання творів.

DSC_0919

А музиканти, в свою чергу, подякували владі району за розуміння, підтримку та небайдужість до цього виду мистецтва і усі спільно виконали «Многая літа».

DSC_0952

DSC_0964






Переглядів: 1788 | Додав: kultura | Теги: У РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕН | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024