Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2013 » Лютий » 11 » У с.ГАННУСІВКА ВІДКРИТО БУДИНОК КУЛЬТУРИ
13:47
У с.ГАННУСІВКА ВІДКРИТО БУДИНОК КУЛЬТУРИ

 10 лютого у с.Ганнусівка відбулося урочисте відкриття будинку культури після капітального ремонту. Церемонія відкриття відбулася за участю заступника начальника відділу культури і навчальних закладів управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації Тамари Присяжнюк,  директора навчально-методичного центру культури та туризму Прикарпаття Василя Олексюка,  депутата обласної ради Миколи Зелінського, керівника апарату районної державної адміністрації Ярослава Татарина.
 Слід відзначити, що дана подія відбулася завдяки перемозі Ганнусівської сільської ради у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування (проект «Зберігаючи  енергію – зберігаємо  культуру», обсяг фінансування – 141600 грн.) та ІІ обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування (проект «Енергоефективними кроками до 575-ї річниці с. Ганнусівка», обсяг фінансування – 68324 грн., співфінансування з обласного бюджету – 37,5 тис. грн., з районного бюджету – 10,0 тис. грн.).
 Крім того, 17 тисяч гривень було виділено із районної програми «Теплий заклад культури» і 5 тисяч гривень профінансовано відділом культури та туризму районної державної адміністрації для пошиття одягу сцени.
 Ці проекти дали можливість реалізувати заходи, спрямовані на впровадження нових високоефективних енергозберігаючих технологій з метою зменшення затрат на опалення, освітлення будинку культури с. Ганнусівка, що дозволить не тільки комфортно проводити культурно-масові заходи, а й заощадити кошти, які можуть бути використані для закупівлі обладнання, інвентаря та для підтримки будівлі в належному стані.  


Джерело: tsm.if.gov.ua

Переглядів: 1180 | Додав: kultura | Теги: У с.ГАННУСІВКА ВІДКРИТО БУДИНОК КУЛ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024