Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2013 » Травень » 10 » Відзначення Дня перемоги у Тисмениці
23:56
Відзначення Дня перемоги у Тисмениці

  09 травня 2013 року у м.Тисмениця урочисто відзначили 68-у річницю Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
  Заходи розпочалися із молитви у церквах міста. Продовжилися вже традиційною для цього державного заходу урочистою ходою по вулиці Галицька.
  У колоні із оркестром духової музики відділу культури районної державної адміністрації (керівник Василь Дубіцький) представники районної та місцевої влади, керівники та представники трудових колективів підприємств, установ, організацій, лідери та члени політичних партій, громадських об’єднань, учителі та учні Тисменицької школи, молодь, громадськість, ЗМІ.

  До пам’ятника Борцям за волю України, меморіальної дошки Миколи Литвинця, пам’ятників загиблим на фронтах Другої світової війни, Євгена Вісконта та радянських танкістів було покладено вінки та квіти на знак шани та пам’яті.

  Завершився цикл заходів на місцевому кладовищі біля Братської могили. Там вшанували пам’ять загиблих вінками й квітами та поминальною панахидою, яку відслужили священики церков м. Тисмениця Володимир Гринишин, Руслан Андрусяк, Роман Микієвич, Юрій Павлюк, Микола Понайда і Тихон Кривецький.

  З промовою виступив голова районної державної адміністрації Іван Росіцький, який наголосив на тому, що перемога у Великій Вітчизняній війні була здобута дорогою ціною – життями мільйонів наших земляків. Маємо завжди пам’ятати це і належно вшановувати ветеранів та молотися за всіх полеглих.  

  Цього ж дня урочисто відзначили 68-у річницю Перемоги в усіх населених пунктах району. Під час богослужінь у храмах молилися за здоров’я живих ветеранів та душі загиблих, покладали квіти до обелісків та пам’ятників, проводили пам’ятні віча за участі ветеранів, очевидців Другої світової війни, представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, духовенства, лідерів місцевих організацій політичних партій, громадських об’єднань, депутатів, громадськості.





Переглядів: 1042 | Додав: kultura | Теги: Відзначення Дня перемоги у Тисмениц | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024